I lager.

MAGNESIUM COMPLEX 120 VEG. KAPSLAR

219 SEK

MATTER'S MAGNESIUM COMPLEX

Matter's Magnesium Complex är ett skräddarsytt mineraltillskott baserat på de magnesiumtyper forskning och vetenskap betraktar som de som är mest optimala för hälsan i allmänhet och vid träning i synnerhet: malate, taurinate och glycinate.

Magnesium Malate utgörs av magnesium och äppelsyra och samverkar tillsammans för att optimera ATP-processen (=kroppens förmåga att skapa energi), maximera återhämtning och motverka trötthet.
Magnesium Taurinate  bidrar till en bättre kardiovaskulär förmåga och har bl.a. visat sig förebygga oregelbunden hjärtrytm, förbättra blodomloppsfunktionen samt medverka till en bättre nivåreglering av blodets röda och vita plättar.
Magnesium Glycinate verkar för att optimera synapserna (kontakten) mellan hjärna och muskler och stärka den mentala skärpan, samt ge en bättre sömn.

Matter's Magnesium Complex innehåller även zink av typen pikolinat och vitamin B6 som verkar i symbios och förstärker magnesiumets alla hälsofördelar ytterligare.

För ett optimalt upptag har BioPerine© tillsatts, ett patenterat svartpepparextrakt kliniskt bevisat att öka upptag av både vitaminer och mineraler. Matter's Magnesium Complex innehåller 120 kapslar och är vegansk.

  • Innehåller 100mg Magnesium, 2,6mg Vitamin B6 och 7,5mg Zink pikolinat per kapsel
  • Tillverkat i Sverige enligt FSSC 22000
  • Vegansk
  • Fri från gluten, soja, vete och tillsatt socker
  • Innehåller BioPerine© - Patenterat svartpepparextrakt
  • Burk innehållandes 120 kapslar