Vi får många frågor om vilken collagenprodukt av Beauty Collagen eller Multi Collagen, vilken ska man egentligen välja? Här listar vi produkternas egenskaper, användning och svarar på just den frågan. 

Multi Collagen är en produkt som enbart innehåller collagen. Collagentyperna 1, 2, 3, 5 & 10. Vårt Multi Collagen löser sig bäst i varm dryck, det smakar ingenting och är enkelt att implementera i vardagen. Tips är att ta en skopa i ditt morgonkaffe, i kvällsteét eller varför inte i smoothien? Vårt Multi Collagen har varit en bästsäljare i alla collagenkategorier runt om i hela Sverige vilket är otroligt roligt. Recensionerna från våra kunder betyder så oehört mycket, där många delar med sig om sina effekter efter användandet av Multi Collagen. Multi Collagen stärker hår, hud och naglar men även kraftfullt för leder och ligament.

Beauty Collagen Glow är en produkt som innehåller collagen från källan bovint. Beauty Collagen innehåller även Vitamin C, Hyaluronsyra och Ceramider. Detta gör att produkten är otrolig om man vill få återfuktad hud, slippa torrt hår och sköra naglar. De ingredienserna som finns i Beauty Glow är kraftfulla för just de områdena. Eftersom Beauty Collagen Glow innehåller mer än collagen så skulle vi rekommendera att man använder denna produkten i te. Vitamin C, Lucuma och Ceramider kan ge en söt smak, vilket lämpar sig bättre i sitt te än i kaffe. Men vi skulle också rekommendera att tillsätta Beauty Glow i sin smoothie eller varför inte i bakverk. 

Hoppas detta klarnade upp dina frågetecken, tveka inte att höra av dig om du undrar något!