The Matter's Mission

Matter's är ett svenskt varumärke med ambitionen att förenkla och inspirera till hur du lever ditt bästa liv. Vi tror på att man förtjänar att känna sig som sitt bästa jag, inifrån och ut. Vi tycker detta ska vara en möjlighet för alla och en naturlig förväntan på livet. Oavsett vilket mål du har, är vi här för att stötta dig på din resa.

Att leva hälsosamt och känna sig frisk ska inte vara svårt – det ska vara lätt. Vi har tagit på oss uppdraget att utveckla rätt verktyg för att hjälpa dig att nå dina livsmål. Oavsett vad ditt mål är, vi är här för att stödja dig på din resa.

 _______________________________________________________________

INGREDIENSFILOSOFI

Vi använder endast ingredienser av högsta kvalitet i våra produkter. Och som alltid tillverkas alla Matters produkter här i Europa enligt strikta GMP-, FSSC- ​​och EFSA-regler.

"Det finns bara ett sätt, och det är det naturliga"

När du väljer att köpa våra produkter får du också ett löfte, ett löfte som handlar om att leverera naturliga produkter av hög kvalitet. Det är vårt jobb och vår största uppgift här på Matter's att hela tiden leva upp till detta löfte. Det betyder att vi aldrig kommer att kompromissa med kvalitet och att vi alltid kommer att garantera att produkterna vi erbjuder är:

  • Naturliga
  • Cruelty-Free
  • 100% fri från konstgjorda ingredienser & artificiella tillsatser
  • Naturligt smaksatt och sötad
  • Fri från fyllmedel och onödiga tillsatser