Om MATTERS

Företaget

Matters är ett företag som saluför egenutvecklade och svensktillverkade kosttillskott, livsmedel, vitaminer & mineraler under eget varumärke. Våra produkter säljs både online och hos fysiska återförsäljare.

Kvalité

Samtliga produkter i vårt sortiment produceras i Sverige och är kontrollerade enligt Food Safety System Certification 22000.

Kundservice

E-post: info@matters.se
Telefon: 042 - 14 99 66
Vardagar kl 8-17
(Mejlfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 24 timmar).

Företagsuppgifter

Matters AB
Organisationsnummer 556988-9156
Momsregistreringsnummer: SE556988915601

Bolaget har sitt säte i Helsingborg och är registrerat för F-skatt och moms.

Fakturaadress

Matters AB, Ängelholmsvägen 27, 254 53 Helsingborg

Leverans- och returadress

Matters AB, Ängelholmsvägen 27, 254 53 Helsingborg

Miljöpolicy

Vår ambition är att miljöarbetet ska ingå som en naturlig del i hela vår verksamhet.

Vi ska följa rådande miljölagar och regler och kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete. Vi ska hushålla med råvaror och energikällor och sträva efter att använda sådant av förnybart ursprung. Vi ska genom en ständig dialog ställa miljö- och kvalitetskrav på våra affärspartners och på oss själva. Vi ska hela tiden öka kompetensen och engagemanget hos våra anställda. Vi utnyttjar de möjligheter som finns för återvinning av papper, plast, glas och metall.

Vårt mål är att ha alla varor som våra kunder efterfrågar i lager, så att våra ordrar i så stor utsträckning som möjligt kan skickas i en leverans och inte flera delleveranser. På så sätt kan vi minska åtgången av förpackningsmaterial och det blir färre transporter. Vi mailar fakturor till kunden istället för att skriva ut dem på papper.